Katthimlen

 

Mira (S*Sacred Hearts Frosty Rose)

MIN ÄLSKADE MIRA
Den 16/5 2014 flyttade du till katthimlen, allt gick så fort! Pang så var du borta. Jag kommer alltid att ha dig kvar i mitt hjärta, du var så speciell. Nu har jag ingen ”apa” på min axel längre, saknar det! Däremot så har jag papper på toarullen som du inte kunde låta bli! Det finns mycket i vardagen som gör att jag blir påmind om dig!

Hoppas att du har en axel att sitta på däruppe och att det är sol o fint för dig!

 

Den 28/9-21 gick Pirris, SherryDarlings Piri-Piri över regnbågsbron, katthimlen blev rikare och jag blev fattigare! Har alltid förstått att min handikappade Pirris inte skulle bli särskilt gammal och nu orkade han inte längre. Saknar min hjälpreda så mycket, han älskade att hjälpa till med dammsugningen så jag hoppas det finns en dammsugare till honom däruppe! Älskade Pirris, du kommer vara kvar i mitt hjärta för alltid!

 

Den 15/12-22 blev katthimlen rikare och jag fattigare när Juni flyttade dit! Juni blev hastigt mycket sjuk, allt gick jättefort! Min prinsessa kommer att vara saknad för alltid!

Min första birma, Birmastans Amorgos min älskade Skatten har flyttat efter sin dotter Juni till katthimlen. Han har varit sjuk i anemi i nästan 3 år och den 11/1-2022  kom vi till vägs ände! för alltid kommer han vara kvar i mitt hjärta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *