Kattungar & Planer

21/1-17 Inte alltid det blir som man vill!

Den 5/1 på morgon satt Happys krystvärkar igång och hon krystade o krystade utan att det kom nån bebis. När det gått ca 2 timmar ringde jag Strömsholm som tyckte jag skulle vänta nån timme till. När det gått ca en och en halv timme bestämde jag att det va dags att åka. På Strömsholm gick det undan när vi kom, in på röntgen där dom såg att första ungen lagt sig i felläge, hade nacken ner med vikt huvud så det bestämdes fort att Happy skulle snittas.

Happy hade 4 bebisar i magen men alla var döda. Nu har det gått drygt 2 veckor efter snittet och Happy mår bra, såret på magen är läkt, kanske lite tidigt än att ropa hej men så här långt har allt gått bra med Happy. Jättetråkigt att det inte blev nån bebis till Happy men tyvärr så är det sånt som händer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *