Utställningar

Juni till Malmö på världsutställning

Den 26-27 oktober-15 gick Världsutställningen av stapeln i Malmö, första gången någonsin den hölls i Sverige. På fredag morgonen den 25:e brjade resan mot Mamö, Jag och Juni mötte upp Suzanne Fors och hennes Poppy i Nykvarn och sen bar det iväg mot Malmö.

Resan tog ett antal timmar men både Juni och Poppy var jätteduktga i sina burar bak i bilen. För första gången bodde Juni på hotell vilket gick bra.

På lördagen bedömdes alla katter, 1955 anmälda katter i 41 olika raser. Juni fick CAPIB men åkte sen ut i BIVen , jättebra bedömning så det var en bra dag.

På söndagen var alla finaler och Juni var i sin bur hela dagen, många besökare som var och tittade på alla katter. Sen var det dax att åka alla mil hem igen. Juni och jag tackar Suzanne och Poppy för trevligt sällskap på resan, tackar åxå alla andra kattvänner för sällskap på utställningen och på kvällarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *