Nyheter

Juni och Happy HCM-scannade!

Den 15/10-15 var vi till Västerås djurklinik där en forskare, Sofia forskar om katters hjärtan. Båda två blev ordentligt undersökta. Sofia började med att ta blodtryck på bäda två och båda har normalt tryck. Sen scannades deras hjärtan, jätteduktiga tjejer har jag och både Juni och Happy har helt friska hjärtan, såg bra ut! sen var det dags att ta blodprov och Juni fick börja, precis när veterinären fick in nålen så sparkade Juni bort den och det var bara att börja om i nästa tass: Då tyckta Juni att det var dax att åka hem så hon morrade för att berätta att hon fått nog. Blev en tratt på huvudet för säkerhets skSull, sen fick forskaren sitt blod.

Happy däremot satt hos en assistent och spann och myste hela provtagningen så veterinären och assistenterna tyckte att hon kunde stanna hos dom för att hon var så mysig! Men det tyckte inte Happys matte som allt ville ha sin lilla Happy med hem! till slut scannades Happys njurar som var helt normala. En nöjd matte åkte sen hem med sina friskförklarade svansbarn!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *